Merkwaardig | Opzienbarend | Wetenswaardig | Opmerkelijk

Witte Huis krijgt draaideur om personeel sneller te kunnen ontslaan en aannemen

in Satire door

Het Witte Huis krijgt een draaideur. Donald Trump hoopt dat het zo mogelijk wordt om nog grotere aantallen ontslagen werknemers het gebouw tegelijkertijd te laten verlaten, terwijl tegelijkertijd veel nieuw aangenomen personeel binnen kan stromen.

“We moeten helaas vaststellen, dat er altijd files ontstonden,” legt een woordvoerder van het Witte Huis uit, die twee dagen geleden werd aangenomen en die naar verwachting tegen het einde van de maand zal stoppen met zijn baan. “Het was een knelpunt.”

In het begin van Trumps presidentschap, toen vice-stafchef Katie Walsh en veiligheidsadviseur Michael Flynn moesten vertrekken, waren er geen grote problemen, maar toen Angella Reid, Walter Shaub, Michael Dubke, Sean Spicer, Michael Short, Reince Priebus en Anthony Scaramucci snel achter elkaar eruit werden gegooid, terwijl er nieuw personeel binnen stroomde, werd de opstopping steeds groter.

Aan de ene kant stonden mensen als Stephen Bannon, Sebastian Gorka, Tom Price en Rob Porter nog te wachten in de foyer, terwijl ze al weken eerder het team van Trump moesten verlaten. Anderen als Hope Hicks, Gary Cohn en Rex Tillerson, die onlangs aftraden, verlieten het Witte Huis door een raam. Omarosa Manigault zou zelfs hebben geprobeerd zich vrij te graven.

De draaideur moet helpen om het aannemen en ontslaan van personeel in het Witte Huis te optimaliseren. Dezelfde draaideur is geïnstalleerd op Grand Central Station in New York en is berekend op honderdduizenden mensen per dag.

Klik hier of op de titel om naar de artikelbron te gaan.

Geef een reactie

Laatste uit Satire

Go to Top